Friday brunch at... Mövenpick Hotel Bahrain

Friday brunch at… Mövenpick Hotel Bahrain

You have probably noticed from previous posts that I love breakfast and brunch. I truly believe that breakfast is the most important meal of the day and I see brunch as a really fun occasion to meet up with friends. One thing I’ve noticed on my summer tour of the Arabian Gulf is the huge popularity at the moment of Friday brunch across the region.

ربما قد لاحظتم من كتاباتي السابقة أني أحب وجبة الإفطار ووجبة الإفطار والغذاء برنش. أعتقد حقاً أن الفطور هو أهم وجبة في اليوم وأجد أن البرنش مناسبة ممتعة جداً للقاء الأصدقاء. أحد الأشياء التي لاحظتها خلال جولتي الصيفية في منطقة الخليج العربي هي الشعبية الضخمة التي يحظى بها برانش يوم الجمعة في مختلف أنحاء المنطقة

When I was in Bahrain for a couple of days, my hosts at Mövenpick Hotel Bahrain insisted that I stay for Friday brunch. So I postponed my departure from Bahrain to 4 p.m. instead of the initially planned 2 p.m. Given the hotel’s location right next to the airport, that meant I could enjoy brunch till 3 p.m. And I am so glad I did.

عندما كنت في البحرين لبضعة أيام، أصر مستضيفي في فندق موفنبيك البحرين على بقائى لحضور برانش يوم الجمعة. لذلك أجلت مغادرتي البحرين إلى الرابعة عصراً بدلاً من الموعد السابق في الساعة الثانية. ونظراً لموقع الفندق بجوار المطار، أمكنني الإستمتاع بوجبة البرانش حتى الساعة الثالثة. وأنا سعيدة أنني مكثت

Brunch at Mövenpick Hotel Bahrain is a feast with one of the most lavish buffet settings I’ve ever experienced. There are several stations (e.g. pasta, cheese, desserts,… and a Mojito station as well!) spread throughout the hotel’s lobby, restaurant, and bar areas. My favorites on the buffet? Sweet melon juice and halloumi cheese.

البرانش في فندق موفنبيك البحرين بمثابة وليمة مع واحدة من أكثر مأدب البوفيه التي جربتها سخاءً. توجد عدة تشكيلات غذائية (مثل المعكرونة والجبن، والحلويات، … وكذالك شراب موخيتو!) منتشرة في جميع أنحاء بهو الفندق والمطعم ومنطقة المقاهي. أكثر ما فضلته فى البوفيه؟ عصير البطيخ والجبنة الحلوم

But Friday brunch is not only about food: There is live music entertainment and a kids’ play area. With something for everyone and every taste, I was not surprised to see the hotel’s brunch fully booked.

لكن وجبة يوم الجمعة لا تقتصر فقط على الطعام: هناك موسيقى ترفيهية حية ومنطقة للعب الأطفال. حيث يوجد ما يرضي جميع الأشخاص وكافة الأذواق، لم أندهش عندما رأيت وجبة البرانش محجوزة بالكامل

Here are videos I took during Friday brunch at Mövenpick Hotel Bahrain.

تجدون هنا أفلام فيديوالتقطتها خلال برانش يوم الجمعة في فندق موفنبيك البحرين

**********

Website: www.moevenpick-hotels.com

Address: 143 Road No. 2403,  Bahrain